3. Ramazan Bayramım

Bugün 24.05.2020 ve benim 3. ramazan bayramım. İlk bayramım da zaten ilk ayımda daha 40 ım çıkmadan olmuştu. Ramazan bayramlarını normalde izmir de geçiriyoruz ancak bu sefer farklı.
Bugün ülkemizde devam eden pandemi / korona sebebiyle sokağa çıkma kısıtlaması doğrultusunda annem ve babam ile evdeyiz.
Görüntülü görüşmeler ile bir çok aile büyüğümüz ile bayramlaşmış oldum. Harçlık toplayamadım ama artık borç hanesine kaydediyorum :))
Annem ve babam Bayramı bana BAYRAM gibi yaşatmak için evde olmamıza rağmen bana bayramlık aldılar ve ben o elbisemi giydim. Bayram pozlarımı verdim. İşte bir kaç bayram fotoğrafım:

Ayrıca annem ve babam onların özellikle söylememelerine rağmen hadi bayramlaşalım dediklerinde ellerini öpüp bayramınız kutlu olsun demişim ve bu anımı kayıt altına almak için video ile olayı tekrar canlandırmışlar. Herşeyin ilki bir başka derler ya doğaçlama gibisi yoktur da denebilir. Genelde olduğu gibi video çekildiğinde ilk an kadar olmasada yine aynı duygular ile anne ve babamla bayramlaşma anımın kayır altına alındığı o video yu da sizinle paylaşıyorum.

Evet 3. ramazan bayramımın ilk günü böyle bitti desem de inanmayın. Gece gece annem ve babamı yine şaşırtmışım. Hatta bu yazıyı yazan babama da o an gelmiş bu içeriği kayıt altına almak. Ne mi yapmışım? Link:


Give a Comment